2008. április 23., szerda

Helyzetem tisztázása és a fair játék érdekében az alábbi levéllel kerestem meg az elmúlt héten pártom Országos Alapszabály -felügyelő Bizottságát. A sok ellenem irányuló vádaskodás, amely elsősorban nem rólam, hanem két Komáromban lakó-magát politikusnak nevező-egyén egymást, az alapszervezetet és a pártot lejárató taktikázásáról szól. Engedelmükkel erről később.


Az MKP Országos Alapszabály-felügyelő Bizottsága

Pozsony, Čajak utca

Juhász János részére

Tisztelt Elnök Úr!

Alulírott Petheő Attila, a Magyar Koalíció Pártja Komáromi Alapszervezetének tagja a következő kérdésekben kérem az MKP Országos Alapszabály-felügyelő Bizottságának állásfoglalását:

Tisztelettel kérdezem, hogy pártunk alapszervezetének elnöksége, a tagság véleményének megkérdezése nélkül adhatja-e etikai bizottság elé tagtársát?

A tagot kötelező-e értesítenie az elnökségnek, etikai bizottságnak, hogy őt ki szándékoznak záratni? Annak megkérdezése nélkül tárgyalhatják-e az ügyét?

Végül megkülönböztettett tisztelettel kérem Önöket, hogy mondjanak véleményt arról, hogy mellékelt, folyó év március 15-én, Komáromban elhangzott beszédem sérti-e, vagy ellentétben áll-e a Magyar Koalíció Pártjának Alapszabályával?

2008. április 15.

Válaszukat várva,

üdvözlettel:

Petheő Attila

1 megjegyzés:

Kormos László írta...

Sajnos az MKP alapszabályát csak álcaként használják. Amikor olyan ember, mint Simon Zsolt, aki sok milliós támogatást rokonsági alapon osztott ki, oktatja ki Csáky Pált etikából, olyankor elméletileg felfordul a gyomrom. Gyakorlatilag annyiba sem tekintem ezt az embert, s az ehhez hasonlókat, melyekből a párt felsőbb körei közt bőven találni, hogy belerondítsanak a lelki nyugalmamba.

Hazugok és árulók befolyása alatt van a pártunk, amely papíron kizárólagos jogot formált magának a felvidéki magyarság érdekeinek védelmére, de leginkább csak a monopóliumok érdekeit képviselik aprópénzért cserébe, melyet természetesen nem a magyaroknak adnak, hanem a saját zsebeiket tömik vele.

Ahogy a fenti bejegyzésben olvasható, az értelmiségre komoly szükség van. Egyesíteni kell a becsületes és józanul gondolkodó embereket, s közös erővel kell fellépni a hazugságok ellen.