2010. január 21., csütörtök

Az akna nevű hírportál folyamatosan feneket nyal. Nem is baj ez, hiszen enélkül nem lett volna anno minisztétriumi több millás dotáció sem, amit sikeresen eltapsoltak a nagy osztozkodásban. Nem véletlenül írtam aknát. A félreértés elkerülése végett jelzem, hogy nem olyan aknát értek e szó alatt, melyből fekáliát tud eltávolítani egy szippantóskocsi. Csak egy egyszerű taposóaknára gondolok. Olyanra, amit gerinctelen szemétládák hagynak szanaszét békeidőben, hogy felrobbanjon azzal együtt, aki a közelébe megy. No, ilyen taposóakna ez a portál a mi közösségünk média-tavában. Mindenkit kiszolgáló zsoldos.
Itt olvastam, hogy a két örökhívő katolikus egyházat látogatott. Bélus és Tibi templombajárók hírében állnak...ha kell nekik onnan valami. Jelen esetben szavazatok. Az álszentek, akik az aknával(nem a fekália tartalmú üreg) együtt azt gondolják, hogy az emberek hülyék. Azt gondolják, hogy nem érezzük, hogy mennyire bántó lehet Tibi egyes közeli munkatársai számára az, hogy a homoszexuálisok utolsó mentsvárát, a házasság szent kötelékét akarja elvenni tőlük. Fogadok, hogy a bejegyzett párkapcsolatot nem ellenzik a kis mélyenvallásosak. Mert ugye, ez már több lenne a soknál kis antiszivárványisták.
Azt gondolják ezek, hogy nem emlékszünk arra, mikor a renitens komáromi katolikus plébániának nem akarta a fijjú elengedni az ingatlanadót, sőt azt hiszik, hogy arra sem emlékszik senki, hogy hónapokon keresztül akadályozta a katolikus plébánia projektjének ügymenetét a kis "mos(t)om-kezeimet". Meg járt ám a szovjet gyártmányú rádió nevét viselő nacionalista főpapnál is néhányszor Tibuci. Próbálta meggyőzni felebarátját arról, hogy csapja már el ezt a mellette kampányolni nem hajlandó plebánost Komáromból. Igen-igen, mint jó haverját megkérte erre a kis szentéletű, az egykori stb-s ügynök főpapot.
Különben nagyon szimpatikus lett számomra a most ezzel a húzásával. Várom a húsvéti misét, hogy melyikük celebrálja majd. Na, ez túlzás volt...inkább melyikük áll be ministránsnak.
Az viszont tuti, hogy a volt stb-s főszerkesztésében megjelenő lap beszámol majd arról, hogy ezek Canossa helyett egyelőre csak Nádszegen voltak.
Azt hiszem eljön az ideje annak fijjuk, hogy vezeklő ruhában legalább három napig álljatok majd a felvidéki magyarság bástyájának tövében bocsánatunkért esedezve.

2 megjegyzés:

Kormos László írta...

Ja, ez van. Ezek a fiúk meggyőződéses Machiavelli hívők. Szerintük a választókat arra teremtette a sors, hogy rájuk dolgozzanak, azokból hülyét csinálhassanak...

Névtelen írta...

Tibor mar alig talal templomot ahol ne szolnanak be neki mise utan... ezert jart ki Orsujfalura mig ott is beszoltak, csak ugy iszkolt mise utan az autoba.

Bela es A.I.Omietka aknaja nem csak a netre, de kozenk is le van teve.